İstiklal Ortaokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2022 Yılında İlimizde masa tenisi kızlar bireyselde 4. lük derecemiz vardır. Ayrıca güreş alanında okulumuzdan bir öğrencimizin il birinciliği vardır.

Saatler: Sabah- 06:40-12:20 Öğle - 12:30-17:20
Isınma: doğalgaz
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Servisimiz bulunmamamktadır.
Sportif Etkinlikler: futbol, masa tenisi, atletizm okul kulüpleri
Bilimsel Etkinlikler: tübitak bilim fuarları,Teknofest yarışmalarına katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: ERASMUS E TWENNG PROJE ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

WEB - https://istiklalortaokulu27.meb.k12.tr

Adres - Kepenek Mahallesi Şerif Kendircioğlu Caddesi No1 ŞahinbeyGAZİANTEP

Öğretim Şekli :ikili

Yerleşim Yeri - Milli Eğitim Lojmanları Bitişiğ Şehreküstü İtfaiyesi Karşı Sokağı